Merirosvot

Café Elfvik

TOUKOKUUSSA OLEMME AVOINNA LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN KLO 11-15 (SÄÄVARAUKSELLA)

HUOM. POIKKEUSTILASTA JOHTUEN TARJONTA ON PIENEMPI KUIN NORMAALISTI JA TARJOILUT OVAT “TAKE AWAY” MUOTOISIA . KAHVILA ON ULKOSALLA, VILLA ELFVIKIN PÄÄSISÄÄNKÄYNNIN LUONA. LUONTOTALO ON KIINNI JA WC- TILAT EIVÄT NÄIN OLLEN OLE MYÖSKÄÄN KÄYTÖSSÄ.

NÄILLÄ NÄKYMIN LUONTOTALO AUKEAA JÄLLEEN 1.6 ALKAEN, JOLLOIN KAHVILA PALAA SISÄLLE, VALLITSEVIEN OHJEISTUSTEN MUKAISESTI.

 

 

 

 

Huom. Ryhmille voidaan tilata ennakkoon tarjoiluita kaikille viikonpäiville ja kakkuja saa niin ikään tilattua noudettavaksi!

TERVETULOA!

Café Elfvik on erikoistunut Luomu, kasvis ja vegaaniannoksiin sekä oman keittiön herkullisiin suolaisiin- ja makeisiin piiraisiin.

Kahvila toimii myös myyntipisteenä Kakkutalo Gilanin kakuille.

Villa Elfvikissä voitte järjestää helposti ja edullisesti niin kokoukset luontotalon aukioloaikoina kuin perhejuhlat ja muut yksityistilaisuudet aukioloaikojen ulkopuolella. Juhlasaliin mahtuu n. 40 henkilöä ja cocktail- tyyppisissä tilaisuuksissa tilat soveltuvat jopa 100 henkilölle. Luontotalon näyttelyalue on avoinna vieraille.

Voitte tilata myös kätevästi ennakkoon tarjoilut Villa Elfvik- vierailunne yhteyteen myös arkipäiville! (minimitilaus 10hlöä)