Merirosvot

Café Elfvik

Café Elfvik on toukokuussa avoinna lauantaisin & sunnuntaisin klo 10-16.

Äitienpäivänä 11.5 Elfvikissä runsas valikoima herkkuja 🙂

Åminnen Kartanolla pidämme satunnaisesti kahvilaviikonloppuja. SU 12.5 on äitienpäivälounas, joka on loppuunmyyty. (peruutuspaikoista voi soitella 040 535 6878)

 

 

ps. Åminnen Kartanolle ovat myös hyvätapaiset koirat tervetulleita 🙂   Kuvassa oleva koira täytti kriteerin hienosti

Åminnen Kartanon osoite on Åminnentie 7, Kurttila, Espoo 

 

Tervetuloa!

ps. Talvikaudella voitte varata tarjoiluita yksityistilaisuuksiin ja myös Villa Elfvikin luontotaloa voi vuokrata klo 16.00 alkaen! kysy lisää myynnistämme: 040 535 6878 / myyntipalvelu@merirosvot.fi

 

**********************************************

Keittolounas on tarjolla sunnuntaisin mutta ryhmille voi tilata etukäteen lounasta myös muille päivillekin

Yksityistilaisuuksia voi Elfvikin luontotalon tiloissa järjestää ja kerromme mielellämme lisätietoja tilaisuuksien käytännön järjestelyistä: myyntipalvelu@merirosvot.fi / 040 535 6878

Tervetuloa!

Huom. Ryhmille voidaan tilata ennakkoon tarjoiluita kaikille viikonpäiville ja kakkuja saa niin ikään tilattua noudettavaksi!

TERVETULOA!

Café Elfvik tarjoilee tuoreita leivonnaisia ja herkullista lounaskeittoa (sunnuntaisin)

Kahvila toimii myös myyntipisteenä Kakkutalo Gilanin kakuille.

Villa Elfvikissä voitte järjestää helposti ja edullisesti niin kokoukset luontotalon aukioloaikoina kuin perhejuhlat ja muut yksityistilaisuudet aukioloaikojen ulkopuolella. Juhlasaliin mahtuu n. 40 henkilöä ja cocktail- tyyppisissä tilaisuuksissa tilat soveltuvat jopa 100 henkilölle. Luontotalon näyttelyalue on avoinna vieraille.

Voitte tilata myös kätevästi ennakkoon tarjoilut Villa Elfvik- vierailunne yhteyteen myös arkipäiville! (minimitilaus 10hlöä)