Merirosvot

Café Elfvik

Tammikuussa kahvilamme palvelee sunnuntaisin klo 10-16 ja olemme avoinna myös loppiaisena 6.1. Sunnuntaisin herkullinen keittolounas.

ps. Talvikaudella lauantait voi varata edullisesti yksityistilaisuuksiin! kysy lisää myynnistämme: 040 535 6878 / myyntipalvelu@merirosvot.fi

 

**********************************************

Keittolounas on tarjolla sunnuntaisin mutta ryhmille voi tilata etukäteen lounasta myös muille päivillekin

Yksityistilaisuuksia voi Elfvikin luontotalon tiloissa järjestää ja kerromme mielellämme lisätietoja tilaisuuksien käytännön järjestelyistä: myyntipalvelu@merirosvot.fi / 040 535 6878

Tervetuloa!

Huom. Ryhmille voidaan tilata ennakkoon tarjoiluita kaikille viikonpäiville ja kakkuja saa niin ikään tilattua noudettavaksi!

TERVETULOA!

Café Elfvik tarjoilee tuoreita leivonnaisia ja herkullista lounaskeittoa (sunnuntaisin)

Kahvila toimii myös myyntipisteenä Kakkutalo Gilanin kakuille.

Villa Elfvikissä voitte järjestää helposti ja edullisesti niin kokoukset luontotalon aukioloaikoina kuin perhejuhlat ja muut yksityistilaisuudet aukioloaikojen ulkopuolella. Juhlasaliin mahtuu n. 40 henkilöä ja cocktail- tyyppisissä tilaisuuksissa tilat soveltuvat jopa 100 henkilölle. Luontotalon näyttelyalue on avoinna vieraille.

Voitte tilata myös kätevästi ennakkoon tarjoilut Villa Elfvik- vierailunne yhteyteen myös arkipäiville! (minimitilaus 10hlöä)